Nettiyhteisöistä kiinnostuneiden oma CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 24.1.2022 jo 11. kertaa, tällä kertaa etänä ja Otavan Opistolla.

Äänestä ja kerää samalla ideoita omiin somepostauksiisi

Morjens!

Viimeksi valittelin, että kesähelteillä on hankala miettiä tammikuuta. No, nyt ollaan lähempänä CMADia sekä sään että kalenterin puolesta. Kävimme eilen läpi CMADiin ehdotettuja aiheita ja voi mikä runsaudensarvi se onkaan: toinen toistaan parempia otsikoita. Ja nyt minua jo vähän harmittaa se, että vain kymmenkunta aihetta pääsee lavalle asti. Siksi haastankin sinut tuottamaan sisältöä muistakin aiheista.

Ai miten se käy? No samalla kun käyt äänestämässä omat suosikkisi jatkoon, kirjoita ylös otsikot, joista sinullakin olisi jotain sanottavaa. Mielipiteesi voi olla twiitin mittainen, blogipostaus tai video, postaus Linkkarissa, Facebookissa tai Instagramissa. Kun liität postaukseesi #cmdfi-häsän, se nousee CMAD.FI-sivuston someseinälle: http://cmad.fi/some . Ja postailla voit milloin vain syksyn aikana, parempi vaan, mitä pidemmälle ajanjaksolle erilaisia avauksia riittää.

Äänestämään pääset tästä: https://forms.gle/axFfqdrr1KQZL3JFA. Olisi kiva, jos haastaisit myös kollegasi vastaamaan!

Kuulaita syyspäiviä ja intoa tehtäviisi!

-Johanna Janhonen & muut CMAD-väki
PS. Tämä viesti on lähetetty viime kerran CMADiin ilmoittautuneille.