Nettiyhteisöistä kiinnostuneiden oma CMADFI-tapahtuma järjestetään ma 24.1.2022 jo 11. kertaa, tällä kertaa etänä ja Otavan Opistolla.

Mikä CMAD?

CMAD [lausutaan: cee-mad tai smad] on lyhenne sanoista Community Manager Appreciation Day. Kuten arvata saattaa, tämäkin teemapäivä on lähtöisin Amerikasta, idean isä oli bloggaaja ja konsultti Jeremiah Owyang. Päivää vietetään kuitenkin Suomessa suurieleisimmin kuin missään muualla maailmassa: täällä yhteisömanagerit järjestävät itselleen koko päivän seminaarin, jossa kuullaan yhteisö- ja somemanagereita kiinnostavia puheenaiheita mielenkiintoisilta puhujilta.

Hyvin tärkeässä roolissa päivässä on kuitenkin verkostoituminen ja vertaistuen saaminen työhön, jossa yhteisömanagerit ovat hyvin usein organisaatiossaan yksin, kahden tulen välissä: yhteisön ja oman organisaation. Siksi tapahtumassa on tilaa myös verkostoitumiseen.

CMADFI 2022 on hybriditapahtuma, jossa enemmistö yleisöstä on Zoomissa, paikan päällä Otavan Opistolla on vain joitakin kymmeniä henkilöitä.

Aiempien vuosien CMADFI-tapahtumat

Suomeen CMADFI saapui vuonna 2012, minkä jälkeen sitä on vietetty vuosittain joka vuoden 4. maanantai. Tapahtumapaikkoina on ollut muun muassa Lahden Ammattikorkeakoulu, Jyväskylän, Tampereen, Lappeenrannan ja Helsingin yliopistot sekä Viking Grace-laiva.

Haluatko tietää millaisista aiheista tapahtumissa on puhuttu aiempina vuosina?

Tutustu edellisten vuosien sivustoihin: